Minnesstund

Minnesstunden är ett tillfälle att samla alla efter begravningen och i lugn och ro ta del av minnen och historier Vi hjälper er anordna en värdig stund i vacker miljö och med vällagad mat. Vi har flera lokaler att erbjuda beroende på vad ni önskar. I vackra Hågelby Wärdshus sitter man i matsalarna eller i festvåningen. Om minnesstunden önskas i separat rum så erbjuder vi det i matsalarna på Hågelby Wärdshus (upp till 16 personer) är man fler och vill sitta separat så bokar man festvåningen. För alla bokningar efter kl 16:00 tillkommer lokalhyra på 1500kr på varje påbörjad timme.

Paket 1 Tårta, mjuk kaka, småkaka och kaffe/te 160 kr/pers Att välja mellan Chokladmoussetårta, Schwarzwaldtårta eller Prinsesstårta.

Paket 2 Smörgåstårta med lättöl/loka, mjuk kaka och kaffe/te 270 kr/pers Välj mellan lax- och skaldjur eller mixad chark.

Paket 3 Smörgåstårta med lättöl/loka, tårta och kaffe/te 310 kr/pers Välj mellan lax- och skaldjur eller mixad chark. Chokladmoussetårta, Schwarzwaldtårta eller Prinsesstårta Om ni väljer paket med tårta eller smörgåstårta så väljer ni EN sort till hela sällskapet.

Lunch Om ni önskar äta lunch så kan ni välja mat från vår meny. Detta är en del av det vi kan erbjuda men om ni har andra önskemål så är ni varmt välkomna att höra av er för prisförslag.

Villkor Observera att all förtäring och alkohol måste beställas och serveras av oss. Det är alltså inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck in i våra lokaler. Välkommen med din förfrågan

Dela sidan