Helgbrunch på Hågelby Wärdshus

Priser för brunchen:

Vuxna och barn över 13 år: 285 kr

Barn: 10 kr per år upp till 12 år


Tider:

Kl. 11.00-15.30 (sista sittningstid kl. 14.00)

Kom och njut av helgen tillsammans med en härlig och fräsch brunch i en vacker herrgårdsmiljö.

Våra bruncher lagas efter säsong och kan se olika ut från helg till helg.

Vi har ett mycket uppskattat och omtyckt utbud av en klassisk brunch med både varma- och kalla rätter och många olika ostar och desserter, med innovativa inslag på brunchbordet där alla kan hitta sina egna favoriter!

Alla de klassiska brunchinslagen kommer vi alltid att värna om, men vi tycker även om att vidga våra vyer och utmana både oss själva och våra gäster att pröva nya smakupplevelser, därför försöker vi så gott det går att utnyttja våra resurser från både vår egna odlingsmark och råvaror efter säsong.
Vi tycker om att variera oss för att alltid överraska våra gäster med nya spännande smakupplevelser som både mättar och smakar som riktigt god mat ska smaka!

På vår brunch finns något för alla. Vi serverar ett utbud av både vegetariska rätter samt gluten- och laktosfria alternativ.
Vid allergi kontakta oss gärna innan eller skriv i meddelanderutan om ni bokar online, så ska vi se till att fixa någonting bra åt er med.

Vi har barnstolar, men på grund av framkomligheten tillåter vi inte barnvagnar i matsalarna.

Dock går det bra att ta med sig liggdelen in och ha vid bordet.

Ni placeras i våra matsalar på entréplan men kan eventuellt placeras en trappa upp i vår festvåning. Buffén serveras på entréplan.

Varmt välkomna!Dela sidan